ORDER FORM

Name:
Email Address:
Address:
Contact No:
Type of Order: 01 02 03 04 05 06 07
Please specify the details of your order.

Don't send your order if you are not confirm to use my services. Thank you.

ORDER TYPE:
01- CARICATURES
02- PORTRAITS
03- T-SHIRTS DESIGNS
04- DESIGN ON BUSINESS CARD/ENVELOPE/LETTERHEAD
05- POSTER
06- WEB BANNER
07- WEBSITE

Boring laa...

Ari ni Qiss takde klas... So, boleh la qiss update blog qis ni. Td pagi qiss bgn lewat sgt.. Bukan bgn pagi dh...tp tgh hari..

:p hehehe...

Erm.. then smpai la barang dr KL yg qiss bli... Qiss mintak org blikan.. Dia post guna SkyNet tau( sibuk je nk bgtau)..

  • Barang yg dimaksudkan adalah artist canvas 24''x30''... Qiss dh cari kt KB tp dh abes katenye... Tu yang qis mintak abg qiss blikan... RM20+... Trpaksa... Lecturer suh bli canvas size tu.. For my final project Graphic Illustration. Kitorang diberi tugasan individu untuk hasilkan poster filem. 
  • Filem tu tak boleh filem kartun.. kene ada life figure, animal or object yg real la... mcm kete ke... then kene buat campuran penggunaan bahan supaya leh hasilkan kesan 3D kt kanvas tu. Contohnya, kene ada elemen kt kanvas tu qiss buat 3D(timbul dari permukaan kanvas)..
  • Erm...agak serabut gak pk pasal final project nih...
  • BUT!!! Qiss dah buat final decision.. Qiss pilih filem HARRY POTTER & the SORCERER's STONE!!! amacam? ok x? Hopefully, qiss dpt buat ngn cntk:)
Gambar kt atas tu adalah gmbr Kaspersky Internet Security yg qis pesan bersama Kanvas tu... yg sebelah tu keychain n magnet.{hadiah dr abg ali:)}hehe... thanks abg... Dia bli kt Cameron ari tu.. Ada 1 lg gmbr pttnye... Baju color orange yg ada tulis Cameron Highland... :0

Di kesempatan qiss berceloteh kt sini, here it is.. Portrait yang qis penah hasilkan sblm ni.. mcm yang korang nak tgk... tgk la gmbr kt bwh ni ye:) qiss ni takdelah pro sgt.. Tp, qiss gerenti, hasilnya boleh tahan tau..haha.



 Confirm xnyesel deh kalau order..



P/s: Korang juga boleh je anta gmbr bf/gf korang... then anta kt qiss... boleh wat surprise bday ke...:) mesti dia suka tgk muka dia dilukis atas kertas... or maybe korang leh gak order caricature... poster maybe:)

Ape2 je la... Janji order ngn qiss tau!! Email kalau ada ape2 permintaan k.
Wassalam.



2 comments:



siezan said...

bape ek harge kalau tuk drawing nih?

Balqis Mohamad said...

potret n caricature ada dlm price list kt sidebar...
yg mr.bean tu lukisan potret guna pensel